Trivselregler

Gemensamt ansvar Föreningen har valt att hålla kostnaderna ner genom att vi som medlemmar delvis hjälper till med vår utemiljö, samt städar tvättstugor och föreningslokalen själva.

Vår utemiljö. Föreningen ordnar gemensamma vår och höstskötseldagar, då organiserar vi arbetet med att göra fint på gårdarna. Styrelsen beställer en container för trädgårdsavfall. Några tvättar fönster, städar tvättstugorna och andra gemensamma utrymmen. Därefter avslutar vi med korvgrillning och fika. Finns det intresse att delta i en trädgårdsgrupp för att bevara vår fina miljö går det bra att anmäla sig genom att lägga ett brev i styrelsens brevlåda DV187 eller skicka ditt intresse till brfdirigenten@gmail.com

OBS! Praxis är att det efter kl 22 ska vara tyst och lugnt i bostadsområdet. Informera gärna dina närmaste grannar om du planerar aktiviteter som kan upplevas som störande.

Rastning av hundar är ej tillåtet på gårdarna. En soptunna för hundbajspåsar finns vid pumpstationen nere vid skogen.

Dina hushållssopor ska skötas med källsortering. Inga sopor får ställas på golvet utan det som inte kan sorteras i soprummet ska du som medlem själv forsla bort till närmaste återvinningsstation (Gottsunda).

Bilkörning på gårdarna är bara tillåtet för i och urlastning.